För några år sedan visade vi en fotoutställning med med Erik Lindahl. Bilderna handlade om blues - människor som spelar blues, lyssnar till blues och dansar till blues. Samtidigt körde vi en musikserie som vi kallade "Från rotmos till rotblues". Vår husman Mikael Westman bjöd in en musikalisk bekant vid varje tillfälle. Efter det har musikkvällarna bara fortsatt. Vi bjuder in musiker som vi tycker om och låter dem gå loss och spela sitt material och/eller andras. Vi bygger upp en liten scen framför baren, gör det lite hemtrevligt. Köket öppnar 19.00. Man kommer mellan 19 och 20 för att först äta en trevlig måltid. Vid ca 21.00 beträdes scenen.

Musikavgift 100 kr.

Bordsbokning: 0525-10167, eller sms:a till 0739 454756.

Några som varit här:

Bengan Blomgren

Marcus Svensson

P-J Altin

Kent Norberg

Gugges Enmanna

Ramblin Nicholas Heron.

Jesus Baby

Where the southern cross the dog

Coste Apetrea och Richard Rolf

Ove Boudin och Mikael Krönlein

Sue Sergel, Erik Ivarsson och Jimmy Olsson

Songs of Boda

Mona Wallin med Erik Ivarsson

Half past blue

 

 

Här kommer datum för höstens kvällar med Vin, Ost och Film:

18 oktober: En film från 1987 av Percy Aldon. En komedi som utspelar sig på ett litet motell vid namn Bagdad Cafe i utkanten av Mojaveöknen.

25 oktober: En triller från 1968 av Alister Maclean med Richard Burton och Clint Eastwood i huvudrollerna. Utspelar sig under andra världskriget.

15 november: Charlie Chaplin från 1940 som handlar om en Bekant Diktator.

22 november: Aki Kaurismäkis film om Leningrad Cowboys som åker till Amerika för att söka lyckan.

Torsdagen 19 december: En julklassiker från 1946 med James Stewart i huvudrollen( efter önskemål, en repris från i fjol)

 

Nytt för i år är att man måste vara medlem i Tanums filmklubb, som vi samarbetar med. Medlem blir man per automatik när man bokar in sig på en film och det kostar 100 kr per år och då har man möjligheten och se alla filmer som visas på filmklubben i Tanum också.

Praktisk info: 225 kr för film och mat.

Dryck tillkommer. 

 

Filmen startar 19.00 så kom i god tid. Vi är redo att ta emot er på restaurangen från 18.00.

Boka via SMS: 0739-454756