Det kommer att bli en intim spelning med tre man på scen och max 30 i publiken.

Spelningen börjar 21.00 

Musikavgift 200 kr

Köket öppnar 18.00

Boka via sms: 0739 454756

Lördagen 13 november

Denna kväll blir det jazz med Musicmusicmusic! 3-mannaband med bröderna Kallerdahl och Mikael Edlund, finns gott om material att lyssna in sig på Spotify.

Spelningen börjar 20.00

köket öppnar 18.00

Musikavgift 200kr

boka via sms: 0739 454756.

 

Höstens filmkvällar!

Fredagen 13 november: denna kväll visar vi en dansk film av regissören Thomas Vinterberg, som hade premiär på Göteborgs filmfestival i år, med Mads Mikkelsen i huvudrollen.

Fyra gymnasielärare bestämmer sig för att testa en teori om att människor föds med 0.5 promille för lite. Teorin är att alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden och ökar kreativiteten.

Fredagen 20 november: Dustin Hoffmans genombrottsfilm från 1967,  Simon & Garfunkel gjorde filmmusiken som också gjorde succé. 880 000 svenskar rusade till biokassorna när filmen kom till sverige.

Onsdagen 22 december:Då visar vi en klassiker med James Stewart, som vi visar varje år för att den är så fin och slutar med julafton.

 OBS!

Nytt från förra året är att man måste vara medlem i Filmförening Tanum för att få se filmer på V.O.F. Medlem blir man per automatik när man bokar in sig på en film. Medlemsskapet kostar 100 kr per år. Då kan man se alla filmer som visas av Filmförening Tanum på Futura i Tanumshede, varannan måndagkväll, också. Samt, det kanske viktigaste: man stöttar visning av kvalitétsfilm i Tanums kommun.

Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information!

Praktisk info V.O.F:

  1. Boka via sms till 0739-454756 eller mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  2. Filmen börjar 19.00. Kom gärna en stund före och gör dig hemmastadd. Det kostar 225 kr för film och mat.
  3. Dryck (och kostnad för medlemskap i Filmförening Tanum) tillkommer.

 

Information i Coronatider: 

Hur i all världen gör en liten restaurang som Telegrafen i dessa tider för att finnas till för sina gäster, men för att motverka spridningen av Corona?

Det är en svår fråga som vi har funderat länge på. Vi har valt att inte stänga, men tar till vissa åtgärder som vi hoppas skall leda till att alla kan känna sig trygga och säkra.

Detta gör vi:

1. Vi tar in mindre folk på restaurangen och ser till att avstånden stämmer. Detta gäller både lunch och middag.

3. All bufféservering är borttagen, förutom kaffet. Till lunchen serveras salladen på tallrik, med bröd och smör.

4. Vill man inte äta på restaurangen kan man såklart ta med sig maten hem!"GÅR ME HEM" Pris för en matlåda 140kr.Utan sallad 130 kr.

5. Är det någon som har några önskemål eller frågor - då får man gärna höra av sig. Det här är början till en anpassning efter nya omständigheter.

Så får vi se hur saker och ting utvecklar sig. Må väl!