Lördagen 13 november

Denna kväll blir det jazz med Musicmusicmusic! 3-mannaband med bröderna Kallerdahl och Mikael Edlund, finns gott om material att lyssna in sig på Spotify.

Spelningen börjar 20.00

köket öppnar 18.00

Musikavgift 200kr

boka via sms: 0739 454756.

 

Höstens filmkvällar!

Fredagen 12 november: denna kväll visar vi en dansk film av regissören Thomas Vinterberg, som hade premiär på Göteborgs filmfestival i år, med Mads Mikkelsen i huvudrollen.

Fyra gymnasielärare bestämmer sig för att testa en teori om att människor föds med 0.5 promille för lite. Teorin är att alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden och ökar kreativiteten.

Fredagen 19 november: Dustin Hoffmans genombrottsfilm från 1967,  Simon & Garfunkel gjorde filmmusiken som också gjorde succé. 880 000 svenskar rusade till biokassorna när filmen kom till sverige.

Onsdagen 22 december:Då visar vi en klassiker med James Stewart, som vi visar varje år för att den är så fin och slutar med julafton.

 OBS!

Nytt från förra året är att man måste vara medlem i Filmförening Tanum för att få se filmer på V.O.F. Medlem blir man per automatik när man bokar in sig på en film. Medlemsskapet kostar 100 kr per år. Då kan man se alla filmer som visas av Filmförening Tanum på Futura i Tanumshede, varannan måndagkväll, också. Samt, det kanske viktigaste: man stöttar visning av kvalitétsfilm i Tanums kommun.

Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information!

Praktisk info V.O.F:

  1. Boka via sms till 0739-454756 eller mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  2. Filmen börjar 19.00. Kom gärna en stund före och gör dig hemmastadd. Det kostar 225 kr för film och mat.
  3. Dryck (och kostnad för medlemskap i Filmförening Tanum) tillkommer.