Höstens filmkvällar

V.O.F

Vin Ost & Film

Välkommen till filmkvällar på restaurangen under den mörkare delen av året.

I samarbete med Filmförening Tanum.

Köket öppnar 18.00. Man kommer, slår sig ner vid sin plats och beställer något gott att dricka till sin matiga sallad med ost och annat gott. Filmen börjar 19.00. Man äter och tittar, i en mörklagd lokal, med tända stearinljus. Hur väljer vi filmerna? Vi letar efter en särskild känsla. Något viktigt, något bra och viktigt. Det skall gå att äta till. Och man skall minnas filmen. Den skall stanna kvar …

Cirka 20 platser.

Pris: 225 kr, exklusive dryck. Tillkommer medlemsskap i Filmförening Tanum á 100 kr / år. Medlem blir du per automatik när du bokar och det kostar 100kr per år.Det fina är att man då kan se alla filmer både på Telegrafen i Grebbestad, på Futura i Tanumshede och att man stödjer en lokal filmvisningsverksamhet. Gå in på Facebook och Tanums Filmklubb för mer information, eller skicka ett mejl till mikael.andersson@tanum.se. Anmälan krävs. Man kan lösa medlemskap på restaurangen, när man kommer och ser filmen.

Anmäl via sms: 0739454756. Meddela allergier eller liknande.

Här är  datumen för höstens filmer

Torsdag 20/10: Det kommer att visas ett dokumentärt reportage från Grebbestad av Andreas Franzén med bland annat Monica Lind och Ingegerd Johansson.

Torsdag 27/10: En fransk film från 2004 av Christophe Barratier. Filmen utspelar sig på en ungdomsanstalt, där barnen är ganska svåra att ha att göra med, men den nyanställde tillsynsmannen, som egentligen är en musiklärare, får en ide om att skapa en gosskör. En riktigt fin film om bland annat olika typer av ledarskap.

Fredag 11/11: En charmerande film om en bankrånare med Robert Redford och Sissy Spacek i huvudrollerna. Danny Glover och Tom Waits får oxå vara med på ett hörn.

Fredag 18/11: Vi nöjer oss med att berätta att det är något av våran finska idol Kaurismäki.

Torsdag 22/12: Här blir det julfilm ( kanske kommer mer info senare)

 

 


Boka bord & kontakt

0525-101 67, sms: 0739-45 47 56